Το LGC ξεκίνησε το 2016 με στόχο να γίνει το μεγαλύτερο πρωτάθλημα League of Legends στα Βαλκάνια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παίκτες και ομάδες να διακριθούν στην Ευρώπη. Με νούμερα ρεκόρ και μια έμπειρη, γεμάτη πάθος ομάδα κατάφερε ένα χρόνο μετά να γίνει το επίσημο Regional League της Riot για την Ελλάδα και την Κύπρο, στέλνοντας τον νικητή του στο EU Masters.

Η ομάδα του
LGC πλέον μεγαλώνει και ψάχνει παθιασμένους, φιλόδοξους,gamer επαγγελματίες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν για να εξελίξουν τα Esports ακόμα περισσότερο.


Production Coordinator

Ως Production Coordinator θα είσαι το επίκεντρο όλων των αποφάσεων και κατευθύνσεων σχετικά με την παραγωγή του LGC. Δουλεύοντας στενά με τον product manager, το τεχνικό τμήμα, το talent lineup αλλά και όλη την ομάδα της μετάδοσης θα συντονίζεις την παραγωγή, διασφαλίζοντας πως όλα τα προβλήματα λύνονται και όλες οι ανάγκες ικανοποιούνται.


      
Qualifications

 

 • Εχεις την ικανότητα να σχεδιάζεις από το μηδέν μια ολόκληρη παραγωγή, βρίσκοντας τους κατάλληλους ρόλους για όλα τα άτομα και λύσεις για όλα τα προβλήματα.
   
 • Το αγαπημένο σου μότο είναι ότι βλέπεις λύσεις και όχι προβλήματα. Παραμένεις ψύχραιμος στις πιο απαιτητικές καταστάσεις, κρατάς θετική την ομάδα και εφαρμόζεις την μεθοδικότητα σου ώστε να λυθούν και οι πιο δύσκολες καταστάσεις.
   
 • Χρειάζεται μια ομάδα για την επίτευξη των στόχων και πολλοί ομαδικοί παίκτες. Όντας ένας από αυτούς κατανοείς πως κανένα μέλος δεν είναι ασήμαντο και πως κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος. Συντονίζεις και βοηθάς όλη την λειτουργεία της ομάδας.
   
 • Γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες μπορείς να απλοποιήσεις τα πάντα, να φέρεις την τάξη όταν επικρατεί χάος, να αναλάβεις ή να διαμοιράσεις καθήκοντα. Γνωρίζεις τι απαιτείται για να δημιουργήσεις και να συντονίσεις μια έμπειρη ομάδα με σκοπό όλα τα project να ολοκληρώνονται.
   
 • Είσαι επικοινωνιακός και σε εμπιστεύονται γιατί είσαι πάντα διαθέσιμος να ακούσεις και να βοηθήσεις. Δεν έχει σημασία από ποιόν προέρχεται ή πόσο σημαντικό είναι, εσύ είσαι εκεί να προσφέρεις την κατάλληλη λύση.
   
 • Καμία αλλαγή δεν σε ενοχλεί και το θεωρείς προτέρημα να ρωτάς όταν δεν ξέρεις. Προσαρμόζεσαι, μαθαίνεις και είσαι σίγουρος πως την επόμενη φορά θα ξέρεις να προσφέρεις την λύση μαθαίνοντας κάτι νέο.
   
 • Η οργανοτικότητα είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει. Είτε πρόκειται για το μικρότερο project είτε την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ σχεδιάζεις τα πάντα βήμα-βήμα δίνοντας σημασία και στην μικρότερη λεπτομέρεια.
   
 • Το πάθος σου για τα Esports και οι γνώσεις που κατέχεις σου δίνουν την ικανότητα να σχεδιάζεις πρωτοποριακές, αυθεντικές ιστορίες για το κοινό. Ξέρεις πότε πρέπει να ψυχαγωγήσεις, πότε να δώσεις πληροφορίες και πως να μεταδίδεις την ιστορία πίσω από κάθε παίκτη και ομάδα.
   
 • Εμπειρος, τα 2+ χρόνια εμπειρίας που κατέχεις στον χώρο των Esports σε έχουν προετοιμάσει με όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι.


  Εάν νιώθεις ότι μόλις διάβασες μια περιγραφή του εαυτού σου, θα χαρούμε να διαβάσουμε την αίτησή σου και να σε γνωρίσουμε. Μην ξεχάσεις μαζί με το βιογραφικό σου να συμπεριλάβεις και ένα
  cover letter. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να μας δείξεις το πάθος σου.