Ανακοίνωση της δέκατης αγωνιστικής του LGC

Ανακοίνωση της δέκατης αγωνιστικής του LGC

GplayBG 2-1 Team Arsenal

Μια ακόμα superweek έλαβε χωρά την προηγούμενη εβδομάδα με πρώτο αγώνα, τους Gplay.BG να αντιμετωπιζουν τους Arsenal. Με αρχηγό τον Orome Και στα 3 παιχνίδια, η Arsenal προσπάθησε με όλη της την δύναμη να κερδίσει την σειρά, αλλά η Gplay είχε αντίθετη άποψη. Το πρώτο ματς μπορεί να κατέληξε στα χέρια της Arsenal, τα ηνία όμως στους επόμενους 2 αγώνες πήρε ο Four οδηγώντας την ομάδα του στο 2-1 και φτάνοντας έτσι πιο κοντά στη πρώτη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
Gplay Four A Gabano

Instinct eSports 2-0 Void Gaming

Στη συνέχεια της ημέρας οι Instinct βρέθηκαν απέναντι σε μια αρκετά δυνατή Void Gaming η οποία έδειξε κάποια βελτίωση αυτή την εβδομάδα. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγανε ακριβώς όπως τα θέλανε οι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας τελικά το ματς, αφήνοντας έτσι τους Instinct στην κορυφή της βαθμολογίας.

Kαλυτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
INS Stefan VG Lelenaga
INS Tasteless  

Greek Regenesis eSports 2-0 WeLoveGaming

Την αυλαία της δεύτερης ημέρας άνοιξε το παιχνιδι Greek Regenesis eSports vs WeLoveGaming. Καμιά έκπληξη στο συγκεκριμένο αγώνα, με τους GRE να είναι καταιγιστικοί, κερδίζοντας εύκολα τους ''ροζ'' με τελικό σκορ 2-0. Απίστευτη απόδοση από τον Dominant, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε νίκη μετά την βάρια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τους Different Dimension.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
GRE Dominant WLG Pixl

Different Dimension 2-0 Gamespace eSports

Οι Different Dimension έκλεισαν την δεύτερη μέρα της Superweek νικώντας επίσης εύκολα τους Gamespace οι οποίοι παρόλο που δείχνουν ακόμα καλά στοιχειά στο φαράγγι των επικαλεστών,δεν μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Καταλυτικός παράγοντας για ακόμα μια φορά ήτανε το bot lane των DD, Forg1ven και Immortal, οι οποίοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο ανάκαμψης στο αντίπαλο bot lane, οδηγώντας την ομάδα τους σε μία ακόμη νίκη. Ο στόχος για την πρώτη θέση για την ομάδα του Warrior Lady είναι πιο κοντά από ποτέ.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
DD Forgiven GS Kush
DD Immortal GS Tanacee

Greek Regenesis eSports 2-0 Team Arsenal

Η τρίτη και τελευταία μέρα της superweek, φιλοξένησε άλλα 2 ματς, με πρώτο τον αγώνα της Greek Regenesis απέναντι στην Arsenal. One man show πάλι από τον Orome, γεγονός όμως που δεν επαρκούσε ώστε να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Οι Greek Regenesis με απίστευτα συλλογικό strategy και ένα backdoor για σεμινάριο στο δεύτερο αγώνα του best of 3, πήραν άλλη μια νίκη πλασάροντας τον εαυτό τους δυναμικά στις πρώτες θέσεις του LGC.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
GRE Sparkks A Gabano
A Orome  

Instict eSports 0-2 Gplay.BG

Την αυλαία της superweek έκλεισε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Instinct eSports και Gplay.BG. Με την επιστροφή του Four στους Gplay, η ομάδα από την Βουλγαρία υπήρξε ασύλληπτα δυνατή και κατακερμάτισε τον πρώην πρωταθλητή της πρώτης σεζόν και νυν οδηγό της βαθμολογίας με 2-0! Οι Instinct δεν μπόρεσαν να εμφανίσουν ουσιαστική άμυνα στους Gplay, υποκύπτοντας εν τέλει στην δεύτερη ήττα τους για τη δεύτερη σεζόν. Αμείωτο αναμένεται το ενδιαφέρον για τις τελευταίες αγωνιστικές του LGC, μιας και η πρώτη θέση μαζί με το απευθείας εισιτήριο στα τελικά δεν έχουν κλείσει ακόμη.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
Gplay Four INS Golempichaga 
Gplay Ed1npriqtel  

Πρόγραμμα δέκατης εβδομάδας

Την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής θα ανοίξει το παιχνίδι της GameSpace με την Void Gaming στις 18:15 ενώ στις 20:30 η Different Dimension θα αντιμετωπίσει τη WeLoveGaming. Η δεύτερη μέρα της αγωνιστικής θα ξεκινήσει με το ντέρμπι της πρώτης θέσης, αφού οι Greek Regenesis θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε ένα best of 3 γεμάτο δράση την Instinct eSports. Την ημέρα θα κλείσει ο αγώνας της Gamespace με τον έτερο διεκδικητή της πρώτης θέσης, Gplay.BG.