Bliss Corner: Different Dimension vs Void Gaming

Bliss Corner: Different Dimension vs Void Gaming

Different Dimension και Void Gaming, ίσως δύο από τις παλαιότερες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού league of legends με αρκετή ιστορία για να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπάρχει καλύτερο ζευγάρι για την δημιουργία του υπέρτατου ντέρμπι, ένας συνδυασμός χρόνιας αντιπαλότητας παθιασμένων παιχτών και ισορροπημένων αποτελεσμάτων, δημιουργούν το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο League of Legends Greek Championship στις 18:00 ώρα Ελλάδος την Δευτέρα 5 Δεκέμβρη για πρώτη φορά μετά τις ριζικές αλλαγές που είδαμε και για τις δύο. Το θέαμα θα είναι άφθονο, αλλά εμείς σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για κάθε lane ξεχωριστά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Monk & Anthrax vs Owner & Labrov

Για την DD δύο παίχτες μεγάλης κλάσης, τακτικού χαρακτήρα, μαθημένοι να παίζουν γύρω από τη ζούγκλα τους με υπομονετικό στυλ αντιμετωπίζουν δάσκαλο και μαθητή , τον νεότερο και τον γηραιότερο παίχτη του πρωταθλήματος. Η VG σε ένα επιθετικό μοτίβο που δε βασίζεται στη παρουσία του jungler, παίρνει ρίσκα και επιδιώκει και το παραμικρό προβάδισμα που μπορεί να αποκτήσει. Η ζούγκλα θα παίξει τεράστιο ρόλο στη συγκεκριμένη λωρίδα, αν και οι προβλέψεις μας λένε να κάνουν camp toplane. Πρόβλεψη να νικάει η DD.

Deathrip vs Pun1sher

Και οι δύο παίκτες με παρόμοια champion pools, αλλά διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Κανείς τους δεν συνηθίζει να χάνει το παιχνίδι νωρίς στην λωρίδα, ενώ πάντα κυνηγάν τα 1v1 και την κυριαρχία στο χάρτη μέσω άμεσης πίεσης στα wave και τα invades μαζί με τους junglers τους. Η χημεία μεταξύ mid και jungle παίζει τεράστιο ρόλο στον έλεγχο του χάρτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και την διαθέτουν οι ελαφρώς σε καλύτερο βαθμό οι VG μέσω τακτικής προπόνησης και σχέσεων των παιχτών που πάνε πίσω στο χρόνο. Το πρώτο kill θα κρίνει το αποτέλεσμα. Πρόβλεψη για την VG.

KonDziSan vs Nikolex

Ίσως το μεγαλύτερο προβάδισμα που κατέχει η DD στο συγκεκριμένο αγώνα. Η διαφορά μεταξύ των δύο jungler είναι ειλικρινά τεράστια και αναμένουμε τον KonDziSan να θερίσει τον χάρτη αν του επιτρέψουν να πάρει τον Lee Sin. Παρόλα αυτά όμως καθόλου απίθανο δεν είναι, αν και δύσκολο, να επικρατήσει ο Nikolex με την κατάλληλη προετοιμασία, αλλά και έξυπνο picking phase. Όλα θα κριθούν στο διάβασμα και στο σεβασμό που δείχνουν οι ομάδες η μία στην άλλη. Πρόβλεψη για την DD.

DD Warrior Lady vs Delitto

Ένα lane που κάνει το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού να φαίνεται με ανέκδοτο, καθώς και οι δυο παίχτες τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό τους και αναγνωρίζουν τις δυνάμεις τους. Η splitpush στρατηγική της DD όμως αντιφάσκει με αυτή της VG που επικεντρώνεται στα teamfight. Ο τακτικός παράγοντας και των δύο ομάδων βρίσκεται στη πάνω λωρίδα και μπορεί να σημαίνει ολόκληρο το παιχνίδι. Αναμένεται να δούμε ένα αμυντικό earlygame μέχρι να εμφανιστούν οι junglers, αλλά θα αποζημιωθούμε αργότερα στα παιχνίδια όπου η δράση θα περιτριγυρίζει τους δύο toplaners. Πρόβλεψη: Χ

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τη σύνοψη των προβλέψεων κάποιος μπορεί να βγάλει το πόρισμα του. Ωστόσο, στην πρόβλεψη πρέπει να συμπεριληφθούν και οι προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ' όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Τι έμαθε η VG από τα λάθη της εναντίον της GRE, και πόση αξία θα έχει η εμπειρία του Oath (Coach VG), που αντιμετωπίζει τόσα χρόνια την DD, συγκριτικά με τον Utama (Coach DD);

Οι προβλέψεις ποικίλλουν, όμως η VG δε θα βρει καλύτερη ευκαιρία να φτάσει την DD στην βαθμολογία και έπειτα από δύο βδομάδες προετοιμασίας μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Καλή επιτυχία στις ομάδες και ας νικήσει ο καλύτερος!