Ανασκόπηση της όγδοης αγωνιστικής του LGC

Ανασκόπηση της όγδοης αγωνιστικής του LGC

Team Arsenal 2-0 Void Gaming

H όγδοη αγωνιστική άνοιξε την αυλαία της και βρήκε στον πρώτο αγώνα της, την Team Arsenal να διασταυρώνει τα ''ξίφη'' της με τη Void Gaming, με τους τελευταίους να μην δείχνουν για ακόμα μια αγωνιστική καλά στοιχειά και να υποκύπτουν σε μια ακόμα ήττα από την ομάδα του Orome, με καθαρό σκορ 2-0. Οι Arsenal, κάθε εβδομάδα φαίνονται όλο και πιο δυνατοί και αναμφισβήτητα θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πέμπτη θέση άλλα ακόμη και για την τελική τετράδα!

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
A Orome VG Lelenaga
A Gabano  

Instict eSports 2-0 Gamespace eSports

Στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης ημέρας, οι Instinct κέρδισαν τους Gamespace με 2-0. Οι Λύκοι παρατάχθηκαν με 4 αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων με μόνο βασικό παίχτη τον Golempichaga, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα των περσινών πρωταθλητών. Ακόμα και με εντελώς διαφορετική ομάδα οι Instinct δεν βρήκαν μεγάλη αντίσταση από την ομάδα του Lunny, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι πολύ εύκολα και με σταθερά βήματα και σωστά calls κέρδισαν και το 2ο. Έτσι η ομάδα του Stefan παραμένει μόνη, πρώτη στην βαθμολογία του LGC.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
INS Bellamy GS Tobi

Gplay.BG 2-0 WeLoveGaming

Στη δεύτερη μέρα για την 8η αγωνιστική οι Gplay αντιμετώπισαν τους WeLoveGaming. Η ομάδα από την Βουλγαρία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έτσι κέρδισε με καθαρό σκορ 2-0. Οι WeloveGaming δε, έδειξαν ότι δεν είναι η ίδια ομάδα με τις πρώτες αγωνιστικές δείχνοντας κάποια βελτίωση άλλα δυστυχώς δεν ήτανε αρκετή απέναντι στον Shripel και την παρέα του.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
Gplay Shripel WLG Pixl
Gplay Edinpriqtel  

Different Dimension 2-0 Greek Regenesis eSports

Την αγωνιστική έκλεισε ο αγώνας των Different Dimension εναντίον των Greek Regenesis eSports. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση η Different Dimension κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, δείχνοντας ότι παραμένει σε αρκετά υψηλό επίπεδο, αποδεικνύοντας έτσι πως θα πρωταγωνιστήσει τόσο στη συνέχεια του LGC όσο και στα playoffs.Τρομερή απόδοση από το bot lane των Different Dimension το οποίο ήτανε καταλυτικό και στα 2 παιχνίδια και οδήγησε την ομάδα του σε αυτή τη σημαντική νίκη.

Καλύτερος παίχτης στο παιχνίδι Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι
DD Forg1ven GRE Sparkks
DD Immortal  

 

LGC Superweek 3

Μπορεί η περασμένη εβδομάδα να χαρακτηρίστηκε από σωρεία αντιδράσεων και εκπλήξεων, ωστόσο η τρίτη Superweek του LGC αναμένεται να αποδειχθεί εξίσου δυναμική! H εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον αγώνα της φορμαρισμένης Arsenal απέναντι στη δυνατή GPlay.BG στις 18:15. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Instinct απέναντι σε μία πραγματικά αποδυναμωμένη Void Gaming.

 

Την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής θα ανοίξει το παιχνίδι της Greek Regenesis απέναντι στην πολλά υποσχόμενη WeLoveGaming, ενώ η μέρα θα κλείσει με την Gamespace να βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Different Dimension. Την ημέρα της Κυριακής θα ανοίξουν η Instinct με τη Gplay.BG στις 18:15, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να αποδειχθεί μεγάλο ντέρμπι. Τέλος, στα δεύτερα παιχνίδια τους για αυτήν την αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωποι η GRE με την Arsenal στις 20:30!

Τέλος, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτήν τη σύντομη ανασκόπηση με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με το συμβάν της περασμένης Κυριακής στο παιχνίδι των Different Dimension εναντίον των Greek Regenesis eSports.